Ultimele pregătiri pentru Gala "Globurilor de aur"

Publicat: 10.01.2014, 09:34.
Actualizat: 10.01.2014, 10:15

Au mai rămas câteva zile până la cea mai mare petrecere de la Hollywood, cum e supranumită Gala "Globurilor de aur". Covorul pe care vor păşi vedetele a fost întins deja, meniul e şi el gata, iar gazdele galei îşi fac încălzirea.

Chiar dacă gala va fi peste trei zile, organizatorii au intins deja covorul roşu pe care vor păşi Tom Hanks, Sandra Bullock, Cate Blanchett, Leonardo DiCaprio şi alţii.

Amy Poehler şi Tina Fey, gazdele de anul trecut, vor prezenta şi gala din acest an.

Ei bine, alcoolul curge nestingherit aici. Acesta este unul dintre lucrurile care fac din eveniment cea mai mare petrecere a anului. În al doilea rând, avem cele mai mari staruri din film şi televiziune la un loc într-o atmosferă de petrecere şi sunt unii fanii altora. Starurile de film adoră "Homeland" şi cei de la "The Big Bang Theory" adoră filmele şi au ocazia să petreacă împreună, a spus producătorul Globurilor de Aur.

Favorite la ediţia de anul acesta sunt "12 Years a Slave", care a primit şapte nominalizări, dar şi "Gravity" şi "Mandela: Long Walk to Freedom". Gala Globurilor de Aur va avea loc luni.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
Lanţ uman împotriva şoferilor care au vrut să depăşească pe contrasens, în vama Negru Vodă. "Au fost trimişi în coada coloanei"
1
Fii Observator • pe 02.08 la 22:59

Bun-simţ pe contrasens. Pe şoselele din România, tupeul şi inconştienţa depăşesc răbdarea şoferilor disciplinaţi. O nouă dovadă în acest sens vine de la vama Negru Vodă. Zeci de maşini au ieşit sfidător dintr-o coloană kilometrică direct pe contrasens. Un lanţ uman, format din şoferii care respectau regulile, a spus stop obrăzniciei la volan.