Antena Meniu Search
x

Un copil român l-a impresionat pe chitaristul trupei Queen

A făcut o sală întreagă să plângă de emoţie la Next Star, atunci când a cântat o melodie celebră de la Queen. Dar nu s-a oprit aici. Alex Pârvu, micul nevăzător cu voce de înger, l-a impresionat chiar pe chitaristul trupei.

Vezi și

 Brian May a postat pe pagina sa oficială de pe o reţea de socializare melodia cântată de micul artist. Acum, Alex are un nou vis. Să cânte pe scenă alături de trupa Queen.

A cântat impecabil în finala de la Next Star, din decembrie. Şi a ridicat publicul şi juriul în picioare. Dar n-au fost singurii pe care Alex Pârvu i-a impresionat.

Postarea a strâns peste o mie de like-uri şi sute de comentarii din toată lumea. Oamenii sunt impresionaţi de vocea lui Alex dar şi de povestea sa de luptător. Alex nu vede, însă muzica îi ţine loc de vedere.

Pe Alex l-am găsit la ora de canto. Cântă la pian şi repetă cât poate de mult, pentru că vrea să îşi îndeplinească visul. Chiar dacă nu a câştigat în finala de la Next Star, Alex ştie că porţile lumii muzicale i s-au deschis acum definitiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri Mondene » Un copil român l-a impresionat pe chitaristul trupei Queen