Antena Meniu Search
x

Video UNTOLD lansează Odyssey, în 2021. Festivalul va avea loc pe un vas de croazieră în Marea Mediterana

Untold, unul din cele mai mari festivaluri de muzică din Europa, se mută de pe scena de la Cluj pe un vas de croazieră. Călătorii vor ajunge în trei destinaţii de top împreună cu cei mai cunoscuţi DJ din lume. Distracţia are un preţ pe măsură: între 1.500 de euro şi 8.900 de euro. Cele mai scumpe bilete s-au epuizat în câteva ore. Pe lângă biletul de intrare, tinerii trebuie să aibă la îmbarcare un test Covid negativ.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 19.12.2020, 09:43

Vezi și
  • În iunie 2021 va avea loc prima ediție a UNTOLD Odyssey, un festival de 5 zile organizat pe un vas de croazieră, în Marea Mediterană.
  • 1.500 de euro de persoană, cel mai ieftin bilet.

Festivalul va avea loc în perioada 9-13 iunie 2021, iar vasul de croaziera va străbate destinații de top de pe harta mondială a distracției: Roma, Ibiza sau Barcelona.

Pe vas vor urca cei mai mari artiști și DJ-i de pe glob.

În cele cinci zile de croazieră, cei aflați pe vas vor avea parte de concerte live, showuri de artificii și experiențe care vor face din această călătorie una memorabilă, promit organizatorii.

1.500 de euro de persoană, cel mai ieftin bilet

Pe lângă experiența unei croaziere pe mare, festivalierii vor avea parte de cinci scene de muzică, 17 restaurante, zeci de baruri, piscine, aquapark dar si magazine de lux.

Abonamentele încep de la 1.500 de euro de persoană și ajung până la 6.000 de euro, în funcție de tipul cabinei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri Mondene » UNTOLD lansează Odyssey, în 2021. Festivalul va avea loc pe un vas de croazieră în Marea Mediterana