Antena Meniu Search
x

Lista vedetelor care au primit interdicţie în diverse ţări

Viaţa de vedetă nu este întotdeauna pozitivă. Fie ei cântăreţi sau actori, starurile pe care le admirăm au intrat de multe ori în bucluc după reprezentaţiile pe scenă sau pe platourile de filmare.

de Redactia Observator

la 24.11.2019, 13:26

Vezi și

Viaţa de vedetă nu este întotdeauna pozitivă. Fie ei cântăreţi sau actori, starurile pe care le admirăm au intrat de multe ori în bucluc după reprezentaţiile pe scenă sau pe platourile de filmare. Motiv pentru care unele state din lume le-au închis porţile. Vedete ca Beyonce, Chris Brown, Miley Cirus sau Brad Pitt au primit interdicţie în diverse ţări, pentru derapaje de comportament sau mesaje care au stârnit polemici.

Beyonce este unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti ai timpurilor noastre, care are concerte în aproape toată lumea. În Malaezia, însă, nu e este primită. Motivul? Conservatorii islamici nu agreează apariţiile provocatoare ale negresei.

Nici soţul ei, Jay Z, nu este privit cu ochi buni oriunde. În China, de exemplu, oficialii consideră prea vulgare versurile melodiilor sale, aşa că un concert al rapperului aici este exclus.

De altfel, regimul din China are o listă lungă a artiştilor interzişi. Miley Cyrus se numără şi ea printre ei. Şi, culmea, nu pentru apariţiile şi mesajele indecente, ci pentru o postare pe internet. Pe când era doar o adolescentă, Miley a publicat o poză, în care ironiza aspectul asiaticilor, alături de câţiva prieteni.

Nici vedete de pe marile ecrane nu sunt pe placul chinezilor. Graniţele sunt închise pentru Brad Pitt, după ce mai marii regimului au hotărât că filmul "7 ani în Tibet" - unul din cele două despre cel de-al 14-lea Dalai Lama lansate în 1997 - este o insultă adusă oficialilor comunişti.

Acelaşi tratament l-a primit şi Martin Scorsese, care a regizat cel de-al doilea film despre Dalai Lama, dar şi Jon Bon Jovi, după ce într-un concert în Taiwan a ilustrat pe fundal o poză cu Dalai Lama.

Lista vedetelor interzise continuă cu Selena Gomez. În cazul ei, supărarea a venit de la vârful regimului din Rusia, după ce artista a luat apărarea persoanelor LGBT. Rusia nu acceptă altă orientare sexuală decât cea heterosexuală.

Iar dacă statele menţionate până acum poate nu sunt chiar cele mai comune destinaţii pentru o vedetă, ei bine, Chris Brown s-ar putea să sufere mai mult decât toţi ceilalţi, pentru că nu poate călători în Marea Britanie, o ţară unde ajung anual cele mai multe staruri.

De ce? Din cauza violenţelor aplicate Rihannei pe vremea când formau un cuplu. Nici Australia nu îl primeşte, din acelaşi motiv.

Rapperul a primit doi ani de interdicţie în Norvegia, după ce a încercat să cumpere marijuana în Regatul Scandinav. ar de la aşa-zisul tabel al ruşinii nu putea lipsi controversatul Snoop Dogg.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Lista vedetelor care au primit interdicţie în diverse ţări