Antena Meniu Search
x

Cum au petrecut vedetele Crăciunul

Mărturie stau chiar pozele şi mesajele pe care vedetele le-au postat pe interent. Dacă Delia a petrecut rustic, la gura sobei, cu cârnaţi şi murături, Mihaela Rădulescu a pus pe ea doar costumul de baie.

Vezi și

A împodobit bradul în videoclip, dar şi acasă. Alina Sorescu a avut grijă să arate fanilor de pe Facebook câte cadouri a primit de la Moş Crăciun. Mai mult, a pregătit şi masa de Sărbători.

"Suntem cu toţii la masă, iar eu, Alexandru şi Bebică suntem gazde! Sunt foarte fericită că familia extinsă a venit de data asta la noi!"

Delia a fost însă mai generoasă cu fanii. Plecată la rudele din Mehedinţi, de sărbători, artista le-a făcut poftă fanilor de pe reţelele de socializare cu friptură de porc şi caltaboş, murături şi cozonaci calzi.

Mai puţin rustic, dar tot înconjurat de familie a petrecut sărbătorile şi CRBL. După ce a pregătit bradul, artistul a trecut la pregătirea mesei. A făcut friptură de porc, a fiert şi vinul iar apoi şi-a strâns familia lângă brad. Poza a ajuns, şi în cazul lui, direct pe Facebook.

Şi Andreea Bănică şi-a etalat pe reţelele de socializare talentul de bucătar. A făcut salată de boeuf, fasole cu cârnaţi şi salam de biscuiţi.

Au fost însă şi vedete care au renunţat la spiritul sărbătorilor de-acasă şi au plecat în vacanţe exotice. Mihaela Rădulescu şi-a făcut Crăciunul pe plajă.

"Prima vacanţă din viaţa mea în care n-am împachetat, în decembrie, apreskiuri, ci slapi. În loc de haine groase, am doar costume de baie, 4 tricouri, 2 rochii de in şi 3 perechi de pantaloni scurţi."

Nici politicienii nu s-au lăsat mai prejos. Elena Udrea a participat intens la tăierea porcului, dar şi la pregătirea bucatelor de Sărbători. Nu a uitat nici de bradul de Crăciun pe care l-a decorat cum a ştiut mai bine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Cum au petrecut vedetele Crăciunul