Antena Meniu Search
x

Viaţa lui Elvis Presley va fi transpusă într-o peliculă biografică

În rolul principal a fost distribuit Austin Butler, un actor din noua generaţie de la Hollywood. Filmările vor începe anul viitor.

de Redactia Observator

la 17.07.2019, 12:38

Vezi și

În rolul principal a fost distribuit Austin Butler, un actor din noua generaţie de la Hollywood. Filmările vor începe anul viitor.

Filmările pentru pelicula despre viaţa lui Elvis Presley vor începe anul viitor, iar lungmetrajul va fi regizat de australianul Baz Luhrmann, cunoscut pentru „Moulin Rouge!" şi „The Great Gatsby". În cursa pentru rolul regelui rock and roll au mai fost înscrişi artişti precum Harry Styles, însă cel care l-a cucerit pe regizor a fost Austin Butler.

Anul acesta, Austin Butler a mai avut roluri în două dintre fimele proiectate la Cannes: Once Upon In Hollywood, regizat de Quentin Tarantino, şi 'The Dead Don't Die. În cel din urmă, tânărul a jucat alături de Bill Murray, actor cu care a legat o relaţie de prietenie.

Austin Butler, actor: Am luat prânzul împreună cu el, timp în care am vorbit despre viaţă, deserturile preferate, temerile noastre şi multe alte lucruri. Iar acela a fost cu adevărat unul dintre cele mai uimitoare lucruri din viaţa mea.

Copleşit, actorul a confirmat vestea pe Instagram citând un vers din piesa „Love Me Tender". Totodată, regizorul Baz Luhrmann a anunţat printr-un comunicat că "ştie fără echivoc că a găsit pe cineva care poate întruchipa spiritul unuia dintre cele mai proeminente figuri din industria muzicii".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Viaţa lui Elvis Presley va fi transpusă într-o peliculă biografică