Antena Meniu Search
x

Vica Blochina vrea să cadă la pace cu Piţurcă

E vremea colindelor şi pentru Vica Blochina şi fiul ei. Fosta iubită a lui Victor Piţurcă şi băiatul ei au împodobit bradul, iar moşul a adus deja primele cadouri. Nu l-au primit însă pe cel mai aşteptat.

Vezi și

Vica încă speră că va apărea lângă pom şi cel căruia i-a dăruit un fiu.

În exclusivitate pentru Observator, ea a mărturisit că încă îl mai iubeşte pe antrenor şi, de dragul copilului, ar vrea să cadă la pace, chiar dacă Piţurcă vrea să-i ia copilul.

Odată împodobit bradul, moşul poate să sosească. Iar ca să fie sigur că îl impresionează, Edan a dansat, a cântat şi a spus poezii.

Dacă cel mic vrea o căsuță și o mașinuță cu telecomandă, mama are şi ea o dorinţă. Ar vrea să şteargă cu buretele toate tensiunile dintre ea şi Piţi şi să uite că el vrea să îi ia copilul şi să obţină custodia exclusivă.

Eu sper din tot sufletul meu, sper să lăsăm orgoliile deoparte. Eu las de la mine şi sunt deschisă la orice, doar de dragul copilului, care n-are nici vină, spune Vica.

L-ar ierta pe Piţi şi, mai mult decât atât, îl invită să le treacă pragul de sărbători.

Avem cadouri sub brad, avem scrisori şi îi dorim foarte mult prezenţa. Ştii, cred că nu ar fi cadou o chestie ambalată, dar sunt convinsă că ar primi atâtea lucruri şi atâtea amintiri prierdute. Ar fi cel mai frumos cadou. Poveştile noastre, amintirile noastre.

Vica Blochina mărturiseşte că Victor Piţurcă a fost cel mai important om din viaţa ei şi spune că încă îl mai iubeşte.

Îl voi iubi tot timpul, toată viaţa mea a fost prezentţa cea mai importantă din viaţa mea, a fost, pot spune, mamă, tată, frate, tot, stâlpul meu de rezistenţă.Cele mai frumoase lucruri din viaţa mea le-am învăţat de la el, recunoaște Vica.

Deşi vizibil afectată de toate întâmplările din ultimele luni, Vica se gândeşte la viitor cu optimism şi se bucură de fiecare clipă petrecută împreună cu Edan şi pritenii lor.

Naşa băiatului, soţia fotbalistului Bogdan Mara a venit împreună cu gemenii ei să-şi viziteze finul.

Pe drum, naşa s-a întâlnit cu moşul, care i-a trimis lui Edan un cadou.

Mamele şi copiii au cântat colinde şi au depănat amintiri lângă brad.

Vica şi fiul ei vor petrece Crăciunul acasă. Trecerea dintre ani nu o va găsi pe fosta iubită a selecţionerului în ţară. Ea a ales să petreacă Revelionul într-o destinaţie însorită din străinătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri Mondene » Vica Blochina vrea să cadă la pace cu Piţurcă