Antena Meniu Search
x

Vica Blochina şi Cătălin Botezatu, aproape dezbrăcaţi în piscină

Vica Blochina şi Cătălin Botezatu au petrecut o săptămână de vis în oraşul păcatelor. S-au îmbrăţişat în piscină şi s-au tatuat în acelaşi timp.

Vezi și

 Oficial, a fost o excursie în scop strict profesional. Dar fotografiile fierbinţi par, mai degrabă, personale.

Îmbrăţişaţi ca doi îndrăgostiţi, Vica şi Botezatu s-au răcorit în piscina hotelului din Las Vegas. Blonda l-a sărutat pe designer tandru, pe tâmple. I-a dat un sărut, dar nu i-a dat şi inima.

Deocamdată. Relaţia cu Cătălin Botezatu pare să avanseze rapid. Cei doi au petrecut câteva zile în Statele Unite. Au fost nedezlipiţi. Au ieşit la cină împreună, au făcut plajă şi au s-au distrat fără griji.

Lui Botezatu, Vica i-a dansat în faimosul club Bellagio, din Las Vegas. Au fost împreună şi la bine, şi la greu. Au împărţit durerea când au decis să se tatueze în acelaşi timp.

Vica şi-a scris numele fiului ei în palmă. Nu i-a fost frică de ace. E obişnuită cu injecţiile, pe care le face periodic, la medicul estetician.

În Statele Unite, Vica şi Botezatu s-au întâlnit şi cu Anamaria Prodan. Au împărţit aceeaşi limuzină şi au sărit de bucurie la Hollywood. Pe Walk of Fame, blonda şi desigerul s-au oprit la steaua lui Michael Jackson. S-au fotografiat îmbrăţişaţi, dar aparenţele înşeală, spune Vica.

Înainte să se întoarcă în România, Vica a făcut o oprire la casino, să-şi încerce norocul. O pasiune împrumutată tot de la fostul ei iubit. Dacă a câştigat la ruletă sau în dragoste, rămâne un mister. Ce se întâmplă în Vegas rămâne în Vegas.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Vica Blochina şi Cătălin Botezatu, aproape dezbrăcaţi în piscină