Antena Meniu Search
x

Victor Piturca a reusit sa opreasca executarea silita in alta instanta

Vica Blochina a mai castigat la masa verde o partida cu Victor Piturca, dar fluierul final al meciului din justitie este departe. Selectionerul a resusit sa opreasca executarea silita in alta instanta.

Vezi și

Piturca nu-i plateste, chiar daca Vica a castigat la Curtea de Apel. Stie si ea ca, pentru moment, e o victorie fara puncte. Nu-i poate lua banii lui Piti. Selectionerul a jucat la o alta instanta si a oprit executarea silita a platii pensiei alimentare.

„Sarac nu este, este o chestie de orgoliu si de ura. El, in viata, din cauza orgoliului a pierdut foarte mult. El nu s-a asteptat ca o sa ajungem aici, ca doi ani de zile o sa fim tot timpul in presa si ca o sa ne judecam. Practic, Piti m-a subestimat pe mine foarte mult. El crede ca e Zeus”, spune Vica Blochina.

Asadar, Piti e acum mai linistit. Poate sa-si incaseze prima trimestriala de 100.000 de euro, fara sa fie nevoit sa o imparta cu Vica. Nu are de gand sa lase un cent pe mana femeii cu care s-a iubit mai bine de 16 ani, dar nici ea nu vrea sa-l lase sa scape ieftin.

Prin cunostinte, Piturca a anuntat-o pe blonda ca vrea sa faca testul de paternitate. Apoi, va cere custodie comuna pentru baiat. Fosta iubita e convinsa ca doar din orgoliu a refuzat sa-l recunoasca pana acum. De asta s-au si despartit.

Vica l-a chemat pe Piturca la tribunal in decembrie 2011. Iar anul trecut, judecatorii l-au scos pe Piti bun de plata. Au stabilit ca lituanianca si baiatul de 6 ani trebuie sa primeasca o pensie alimentara de 9.000 de euro, record in Romania.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Victor Piturca a reusit sa opreasca executarea silita in alta instanta