Antena Meniu Search
x

Victoria şi-a prezentat ultimele creaţii la Săpămâna Modei de la New York

Elegantă şi stilată. Aşa poate fi descrisă ultima colecţie semnată de celebra Victoria Beckham. Cu toţi cei patru copii şi soţul David în primul rând, în sala din New York, Victoria şi-a prezentat ultimele creaţii la Săpămâna Modei de la New York

Vezi și

Colectia de anul acesta a Victoriei Beckam se bazează pe ideea centrală: "Nimic nu e aşa cum pare", după cum a declarat chiar ea în presa de peste Ocean.

Totul a fost aproape în întregime în negru si alb, cu accent pe falduri şi pliseuri. La câteva creaţii a sărit în ochi un singur lanţ de aur, poziţionat în talie de cele mai multe ori. A impresionat în schimb croiul extrem de simplu, dar elegant al rochiilor sau paltoanelor.

Cele mai calde aplauze au venit de la familia Victoriei, prezentă în echipă completă în primul rând. După succesul de pe podium, Victoria, David şi copiii lor s-au relaxat la o cină.

Victoria Beckham, în vârstă de 39 de ani, s-a remarcat ca membră a grupului Spice Girls, dar în ultimii ani s-a concentrat asupra designului vestimentar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » Victoria şi-a prezentat ultimele creaţii la Săpămâna Modei de la New York