Antena Meniu Search
x

Viorica de la Clejani, după ce s-a îmbolnăvit de Covid şi a ajuns în spital: „Am fost o proastă. În viața mea nu mă mai iau după lume”

Cântăreaţa de muzică lăutărească, Viorica de la Clejani, a povestit recent experienţa prin care a trecut în spital, după ce a fost diagnosticată cu Covid.

de Monica Palade

la 11.10.2021, 21:17

Viorica de la Clejani, după ce s-a îmbolnăvit de Covid şi a ajuns în spital: „Am fost o proastă. În viața mea nu mă mai iau după lume” - Instagram

Artista a recunoscut că până „în ultima secundă”, nu a crezut că există această boală, pentru că spune că obișnuia să răcească des. Viorica de la Clejani a anunţat că medicii de la spitalul Matei Balş au anunţat-o că unul dintre plămâni îi era afectat în proporție de 30%, și că dacă mai stătea acasă ar fi murit. 

„În viața mea nu mă mai iau după lume"

"Am văzut o fată de 30 de ani care a decedat, din păcate. Că ce fac oamenii…se duc la spital și semnează pe propria răspundere că se tratează acasă. Și eu așa am crezut. Nu am bănuit nicio clipă că mă vor interna. Dacă mai ai o boală, este și mai greu. Și mie mi-au găsit ficatul vraiește. Am văzut cum puneau oamenii în saci, trăgeau fermoarul ăla și gata. Altul care abia mai respira, în timp ce altcineva țipa”, a povestit artista, potrivit republica.ro

„În viața mea nu mă mai iau după lume. Când am văzut masca aia de oxigen pe față…aoleu, Ioniță, m-am dus dracu. Mă omoară aștia pe aici. Masca de oxigen nu te omoară, așa cum spun oamenii. Așa credeam. Salut toți medicii care au avut grijă de mine. Îmi cer scuze față de mine, că am fost o proastă, față de doctori, care au studii”, a mai spus Viorica de la Clejani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Viorica de la Clejani, după ce s-a îmbolnăvit de Covid şi a ajuns în spital: „Am fost o proastă. În viața mea nu mă mai iau după lume”