Antena Meniu Search
x

Viorica Macovei are un nou proiect de suflet - o campanie de promovare a României

Din iubire pentru ţară, Viorica Macovei a lansat un proiect special, prin care vrea să ne apropie pe noi românii. Pe toţi. Iar iniţiativa nu are legătură cu muzica. În premieră, la Observator, Viorica ne-a prezentat un videoclip realizat chiar de ea, prin care ne invită pe toţi să ne descoperim sau să ne redescoperim ţara. 

de Redactia Observator

la 10.07.2020, 15:58

Vezi și
  • Interpreta de muzică populară vrea să descopere fiecare colț de țară
  • Mii de fotografii trimite în câteva zile pe platforma NoiSuntemRomânia

Viorica Macovei, interpretă de muzică populară​: Indiferent pe ce punct al globului ne aflăm în acest moment şi atunci m am gândit să provoc oamenii printr un filmuleţ pe care l-am lansat în urmă cu câteva zile pe pagina mea, să posteze sub hashtagul Noi suntem România cele mai frumoase locuri din ţară şi când spun locuri, nu spun doar peisaj, ci mă refer la muzee, cascade, casa bunicilor şi să ne spună oamenii pe unde să mergem. Iar noi, la rândul nostru, să le dăm lor sugestii de călătorie. Este un proiect de suflet, care îşi doreşte să aducă românii mai aproape. Unii de alţii, dar şi mai aproape de locuri minunate din ţară.

Mai ales că industria HORECA are rapid nevoie şi de ajutorul nostru, al turiştilor. Mii de fotografii s-au adunat în câteva zile pe platforma NoiSuntemRomânia, dar şi pe pagina de Facebook a Vioricăi Macovei.

Viorica Macovei, interpretă de muzică populară​: Chiar dacă nu avem autostrăzi, eu am ales să bat ţara în lung şi în lat, până o să ştiu fiercare cătun din ţărişoara asta.

Nici de muzică nu a uitat Viorica Macovei. Pregăteşte curând o nouă piesă şi tot curând va avea şi primul concert din ultimele luni. Îşi promite însă ceva.

Viorica Macovei, interpretă de muzică populară​: Eu mi-am propus împreună cu soţul să transformăm fiecare deplasare la un concert într-o minivacanţă. Eu am ales să mănânc bucatele noastre tradiţionale şi nu prafurile altora care ne tratează cu dublu standard.

Acum, Viorica vrea să îşi pună 10 destinaţii pe lista de călătorii, pe care să fie sigură că le va descoperi în următoarea perioadă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Viorica Macovei are un nou proiect de suflet - o campanie de promovare a României