Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 1 aprilie 2024. După o aşteptare de 13 ani, România a intrat aerian şi maritim în Schengen

Observator de bine, 1 aprilie, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 01.04.2024, 18:38

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 1 aprilie 2024

1) După o aşteptare de 13 ani, România a intrat aerian şi maritim în Schengen. De acum, când zburăm spre statele membre ale spaţiului de liberă circulaţie nu mai e necesar controlul documentelor.

2) Descoperire uimitoare pe șantierul autostrăzii Bucureștiului, celebra A Zero. În timpul unor săpături, au fost găsite comori vechi de aproximativ 7.000 de ani. 

3) Veşti bune pentru părinţi. Din această lună a crescut valoarea tichetelor de creşă, care au ajuns astfel la 640 de lei.

4) Indicele IRCC a scăzut pentru prima dată după trei trimestre de creştere. Persoanele care au credite ipotecare vor plăti rate cu câteva zeci de lei mai mici.

5) O femeie din Piatra Neamţ a dus la poliţie un plic cu 17.000 de euro, pe care l-a găsit lângă o clinică medicală. Agenţii l-au identificat în scurt timp pe proprietar, care le-a spus că banii erau pentru plata salariilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 1 aprilie 2024. După o aşteptare de 13 ani, România a intrat aerian şi maritim în Schengen