Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 1 decembrie 2021. Gest emoţionant al unui militar din Galaţi, cu ocazia Zilei Naţionale a României

Observator de bine, 1 decembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 01.12.2021, 17:41

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 1 decembrie

1) Gest emoţionant al unui militar din Galaţi, cu ocazia Zilei Naţionale a României. Laurenţiu Cobzaru a alergat 90 de kilometri pentru a ajuta un student de 22 de ani, care suferă de o boală gravă.

2) Campioana națională la rugby a fost repatriată din Africa de Sud marţi seară. Niciun sportiv nu prezintă simptome de infectare cu covid, însă echipa va rămâne carantinată două săptămâni ca măsură de precauţie.

3) România a ajuns în centrul atenţiei la expoziţia mondială din Dubai. Pavilionul ţării noastre s-a lăudat cu apele minerale, resursă la fel de preţioasă ca aurul în Emirate.

4) Paradă de modă Louis Vuitton la New York, în memoria regretatului designer Virgil Abloh. La eveniment au participat celebrităţi precum Kim Kardashian, Bella Hadid sau Pharrell.

5) Pirelli a lansat calendarul pe anul 2022, realizat de un fotograf special. Artistul Bryan Adams a avut misiunea de a-şi imortaliza colegii de breaslă, printre care Cher şi Rita Ora.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 1 decembrie 2021. Gest emoţionant al unui militar din Galaţi, cu ocazia Zilei Naţionale a României