Meniu
Search
x

Gest emoţionant de 1 decembrie. Un militar aleargă 90 de kilometri de la Focşani la Galaţi pentru a ajuta un student grav bolnav

Gest impresionant făcut de un militar de la Poligonul Militar Smârdan Galaţi. Laurenţiu Cobzaru a decis să alerge de la Focşani la Galaţi, de Ziua Naţională în scop nobil, pentru a strânge fonduri pentru un student din Galaţi grav bolnav.

De Monica Palade la 01.12.2021, 13:50
Vezi și

Laurenţiu a pornit din Focşani la ora 2.30 noapte şi va ajunge în Galaţi în jurul orei 12, informează reporterul Observator Adrian Obreja.

Update: În jurul orei 12.00, Laurenţiu Cobzaru a ajuns la Galaţi, iar maratonul său în scop nobil s-a încheiat. 

1 DECEMBRIE - ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI - FII TU UN EROU PENTRU MARCI. Chiar dacă trenul a avut întârziere, într-un final am ajuns la Focșani.

Pe acelaşi subiect

Pentru donații în contul mamei sale:

SWIFT: RNCB RO BU

CONT IBAN:

RO24RNCB0318033056850001

Valută: RON

Beneficiar: Ionașcu Elena

Țara: România

Număr contact: +4 0759192859

Revolut: https://pay.revolut.com/profile/cristixhf

Paypal: https://www.paypal.me/lorenamusat

Un erou pentru Marci

Dăm STARTUL și alergăm spre Galați pentru Marci. #RomâniaLaPas - Echipa Fii tu un erou va alerga pe data de 1 decembrie, de la Focșani la Galați, va fi mesajul nostru pentru MARCI.

Te invităm alături de NOI în această cauză umanitară! Poți licita 1 km din toți cei 90 de km pe care îi vom alerga pentru Marci. Poți dona oricât dorești, fiecare în limita posibilităților! Vă mulțumim, ne înclinăm cu respect în fața dumneavoastră!

URGENT - diagnosticat cu multiple mase tumorale peritoneale, Pseudomyxoma Peritonei”, scrie pe pagina de Facebook a militarului.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Gest emoţionant de 1 decembrie. Un militar aleargă 90 de kilometri de la Focşani la Galaţi pentru a ajuta un student grav bolnav