Antena Meniu Search
x

Video Campioana națională la rugby a ajuns la Baia Mare. Jucătorii vor fi carantinaţi într-un hotel al Ministerului Tineretului şi Sporturilor

Campioana națională la rugby, echipa CSM Știința Baia Mare a fost repatriată din Africa de Sud. Sportivii au ajuns aseară pe aeroportul din Baia Mare, au fost carantinaţi şi își vor petrece următoarele zile într-un hotel al Ministerului Tineretului şi Sporturilor.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 01.12.2021, 08:27

Vezi și

Înainte de a ajunge în Baia Mare, echipa de rugby, dar și staff-ul acesteia a aterizat la Baza 90 Otopeni. Cursa Tarom a avut la bord 29 de pasageri

Simona Vasiac, reporter Observator: După un zbor de aproximativ 50 de minute din Capitală, Campioana Naţională la rugby aterizează pe Aeroportul Internaţional din Baia Mare.

Jucătorii dar și staff-ul au fost testaţi prima dată la plecarea din Kenya, iar la Baia Mare au fost testați din nou, toate rezultatele fiind negative. 

Au ajuns acasă în carantină

Pe acelaşi subiect

Reporter-Eugen Apjok, antrenorul echipei: - Domnule antrenor cum a fost zborul? Aţi avut emoţii?

- Bine a fost.

Reporter-doctor: - Domnule doctor cum a fost călătăria?

- Extrem de plăcută.

De la aeroport, rugbiștii au fost preluați de două echipaje ale ISU Maramureș și, sub escorta polițiștilor și a jandarmilor, aceștia au fost duși într-un hotel aflat în subordinea Ministerului Tineretului şi Sportului. Din cauza carantinei nu vor juca Finala Cupei României, care era programată pentru 11 decembrie. 

Dan Bucă, purtător de cuvânt CJSU Maramureș: În a opta zi pot face cerere pentru derogare şi vor fi testaţi PCR şi dacă testul este negativ, în a 10-a zi pot ieşi din carantină.

46 de români și 24 de străini din alte țări europene au fost blocați temporar în Africa de Sud din cauza anulării unor curse aeriene. Echipa de rugby CSM Știința Baia Mare trebuia să rerevină în țară duminica trecută, după ce a participat la un turneu organizat în Africa de Sud.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Campioana națională la rugby a ajuns la Baia Mare. Jucătorii vor fi carantinaţi într-un hotel al Ministerului Tineretului şi Sporturilor