Antena Meniu Search
x

Exclusiv Expo Dubai: România a adus apa minerală în mijlocul deșertului, cu un aqua bar și un somelier de apă. Conceptul H2RO a cucerit vizitatorii

România a adus apa în deşert. Pavilionul ţării noastre la expoziţia mondială din Dubai a avut în centrul atenţiei apele minerale şi a impresionat cu un somelier şi un aqua bar. În Emirate, apa potabilă este la fel de preţioasă şi căutată ca aurul. Observator este prima echipă de televiziune care vă arată în exclusivitate cu ce se laudă România în faţa lumii întregi. 

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 30.11.2021, 21:07

Vezi și

Expo 2020 Dubai e locul în care fiecare ţară se mândreşte în faţa lumii cu ce are ea mai bun.

Noi ne lăudăm cu natura şi apele minerale, într-o lume dominată de tehnologie şi roboţi. Conceptul H2RO a cucerit vizitatorii. 

Ferdinand Nagy, comisar general Pavilionul României: Noi avem un aqua bar, producătorii români au adus mai multe tipuri de apă minerală, am avut inclusiv un somelier de apă. România a adus apa în deşert, cineva ne-a caracterizat ca fiind o oază în mijlocul deşertului. 

Daniel Rădulescu, sculptorul român care aduce țara noastră în atenția lumii

Pe acelaşi subiect

Tot din natură vine şi cărbunele folosit de Daniel Rădulescu, sculptorul român care a readus operele lui Constantin Brâncuşi în atenţia lumii. 

Daniel Rădulescu, sculptor: All for unity reprezintă toate ţările adunate aici, iar sufletul este deschis, pentru că prin el, dacă ne uităm în spate, o să vedem cel mai mare omagiu adus lui Constantin Brâncuşi. 

În workshop-ul lui, oricine poate desena liniile pure şi originale ale sculpturilor nemuritoare. În selecţia expusă, a ajuns şi lucrarea Observator. Peste 300.000 de oameni au vizitat deja pavilionul ţării noastre în cele două luni de la deschidere.

Alexandra Marin, reporter Observator: Expoziţia, care găzduieşte pavilioanele a 192 de ţări din întreaga lume, se întinde pe o suprafaţă de aproape 450 de hectare. Asta înseamnă că e nevoie de cel puţin o săptămână, dacă vreţi să vedeţi ce vă oferă fiecare stat în parte. 

Expo Dubai 2020, amânat pentru un an din cauza pandemiei

Expo 2020 Dubai a început din cauza pandemiei în 2021, mai exact pe 1 Octombrie. Va dura până pe 31 Martie 2022, iar în cele 6 luni sunt aşteptaţi peste 25 de milioane de vizitatori. Emiratele Arabe au o mulţime de facilităţi pentru a atrage turişti. 

Roxana Ilinca, expert în turism: Dacă alegem un zbor operat de compania aeriană care are zboruri zilice, atunci ei s-au gâdnit să includă în preţul biletului de avion şi preţul intrării. Dacă nu, aproximativ 50 de lei e preţul intrării pentru o zi a unui adult la Expo 2020.

Inclusiv testul PCR, necesar la intrare, este suportat de către stat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Exclusiv Observator » Expo Dubai: România a adus apa minerală în mijlocul deșertului, cu un aqua bar și un somelier de apă. Conceptul H2RO a cucerit vizitatorii