Antena Meniu Search
x

Video Observator de Bine, 1 decembrie 2022. Succes istoric pentru primul medicament care încetinește distrugerea creierului în cazul bolii Alzheimer

Observator de bine, 1 decembrie 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 01.12.2022, 15:06

Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 1 decembrie 2022

1) Medalie de argint pentru România la Campionatul Mondial de sărituri în apă pentru juniori. Ellahi Nazanin şi Ioana Cârcu au terminat la doar câteva puncte în spatele reprezentatelor Australiei.

2) "Wednesday" are cel mai bun debut pentru un serial în engleză din istoria Netflix. Cele opt episoade au fost filmate la noi în ţară, iar din distribuţie fac parte mai mulţi actori români.

3) Succes istoric pentru primul medicament care încetinește distrugerea creierului în cazul bolii Alzheimer. Descoperirea a pus capăt unor decenii de eșecuri în încercarea de a găsi un tratament.

4) Unul dintre cei mai în vogă actori de la Hollywood s-a filmat în timp ce repară greşelile trecutului. Dwayne Johnson a donat 300 de dolari magazinului din care a furat dulciuri, pe vremea în care era extrem de sărac.

5) Celebra baghetă franceză a intrat în patrimoniul UNESCO. Produsul tradiţional a fost descris de Macron drept "250 de grame de magie şi perfecţiune în viaţa noastră de zi cu zi".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Observator de bine » Observator de Bine, 1 decembrie 2022. Succes istoric pentru primul medicament care încetinește distrugerea creierului în cazul bolii Alzheimer