Meniu
Search
x

Video Observator de bine, 1 octombrie 2021. Un nou produs românesc a devenit recunoscut şi protejat în UE

Observator de bine, 1 octombrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

De Greta Gavrilă la 02.10.2021, 00:16

Observator de bine, știrile zilei de 1 octombrie 2021

1) Cercetătorii britanici au început testele pentru un tratament împotriva pierderii mirosului. Mai multor persoane care au fost infectate cu coronavirus li se vor administra picături nazale cu Vitamina A.

2) Spiritul civic a oprit o tragedie în centrul Clujului. Un şofer beat a fost blocat în trafic de alte maşini, iar oamenii i-au luat cheile din contact şi l-au reţinut până la sosirea poliţiei.

3) Medicul Valeriu Gheorghiţă a evidenţiat un beneficiu mai puţin cunoscut al vaccinării. Conform coordonatorului campaniei de imunizare, o persoană vaccinată scapă de Covid în doar 5,5 zile.

4) O petiţie pentru salvarea albinelor a strâns semnăturile necesare pentru a fi examinată de Comisia Europeană. Iniţiativa 'Salvaţi albinele şi fermierii' solicită renunţarea graduală la pesticidele sintetice.

5) Un nou produs românesc a devenit recunoscut şi protejat în Uniunea Europeană. Salata cu icre de crap a fost înscrisă în registrul Specialităţilor Tradiţionale Garantate.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 1 octombrie 2021. Un nou produs românesc a devenit recunoscut şi protejat în UE