Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 1 septembrie 2021. Șoferul care a evitat miraculos o bătrână, premiat de autorități

Observator de bine, 1 septembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 02.09.2021, 01:25

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 1 septembrie 2021

1) Şoferul filmat în timp ce evită miraculos o femeie care traversa neregulamentar a fost premiat pentru gestul său. Poliţiştii i-au înmânat o diplomă de master pentru salvarea vieţii unui pieton.

2) Astăzi a început cea de-a 78-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia. Regizorul român Alexander Nanau a fost ales să facă parte din juriul internaţional.

3) S-a dat startul programului "Litoralul pentru toţi", care se va derula pe parcursul lunii septembrie. Preţurile de cazare în staţiuni au scăzut chiar şi la 36 de lei pe noapte.

4) O femelă elefant din Sri Lanka a născut gemeni, pentru prima dată în ultimii 80 de ani. Televiziunile locale au prezentat imagini cu cei doi pui în timp ce mănâncă frunze, alături de mama lor.

5) Noua adaptare a poveştii "Cenuşăreasa" a avut premiera la Los Angeles. Filmul prezintă basmul într-o viziune modernă, în care Cenuşăreasa este femeie de carieră şi nu îşi mai caută prinţul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 1 septembrie 2021. Șoferul care a evitat miraculos o bătrână, premiat de autorități