Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 10 decembrie 2021. Icoana lui Iisus din Cluj-Napoca, loc de pelerinaj pentru credincioşi după ce a început să lăcrimeze

Observator de bine, 10 decembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 10.12.2021, 10:57

Greta Gavrilă îţi prezintă Observator de bine
Greta Gavrilă îţi prezintă Observator de bine

Observator de bine, știrile zilei de 10 decembrie

1) Un medic născut în Sudan a ales să rămână în România după ce şi-a făcut studiile în ţara noastră. De 21 de ani are grijă de sătenii din Frăţila, unde şi-a făcut cabinet într-un fost CAP şi chiar şi un centru de permanenţă.

2) O icoană a lui Iisus Hristos de la o biserică din Cluj-Napoca lăcrimează neîntrerupt de mai multe zile. Fenomenul este considerat a fi o minune, iar oamenii din toată ţara vizitează lăcaşul de cult pentru a se ruga.

3) Un pom de Crăciun din Italia a intrat în Cartea Recordurilor. Bradul aprins în oraşul medieval Gubbio este creat dintr-o instalaţie uriaşă amplasată pe o pârtie de schi. Are 750 de metri înălţime şi 450 de metri lăţime.

4) Serena Williams intră în lumea autorilor de cărți ilustrate. Jucătoarea de tenis a anunţat lansarea volumului "Aventurile lui Qai Qai", o poveste inspirată de păpuşa preferată a fiicei sale Olympia.

5) California impune reciclarea obligatorie a alimentelor, începând din ianuarie. Scopul autorităţilor este să transforme resturile de mâncare în compost sau energie, decât să le lase să se descompună şi să polueze cu metan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 10 decembrie 2021. Icoana lui Iisus din Cluj-Napoca, loc de pelerinaj pentru credincioşi după ce a început să lăcrimeze