Meniu LIVE
Search
x

Video Observator de bine, 10 decembrie 2021. Icoana lui Iisus din Cluj-Napoca, loc de pelerinaj pentru credincioşi după ce a început să lăcrimeze

Observator de bine, 10 decembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

De Greta Gavrilă la 10.12.2021, 10:57

Observator de bine, știrile zilei de 10 decembrie

1) Un medic născut în Sudan a ales să rămână în România după ce şi-a făcut studiile în ţara noastră. De 21 de ani are grijă de sătenii din Frăţila, unde şi-a făcut cabinet într-un fost CAP şi chiar şi un centru de permanenţă.

2) O icoană a lui Iisus Hristos de la o biserică din Cluj-Napoca lăcrimează neîntrerupt de mai multe zile. Fenomenul este considerat a fi o minune, iar oamenii din toată ţara vizitează lăcaşul de cult pentru a se ruga.

3) Un pom de Crăciun din Italia a intrat în Cartea Recordurilor. Bradul aprins în oraşul medieval Gubbio este creat dintr-o instalaţie uriaşă amplasată pe o pârtie de schi. Are 750 de metri înălţime şi 450 de metri lăţime.

4) Serena Williams intră în lumea autorilor de cărți ilustrate. Jucătoarea de tenis a anunţat lansarea volumului "Aventurile lui Qai Qai", o poveste inspirată de păpuşa preferată a fiicei sale Olympia.

5) California impune reciclarea obligatorie a alimentelor, începând din ianuarie. Scopul autorităţilor este să transforme resturile de mâncare în compost sau energie, decât să le lase să se descompună şi să polueze cu metan.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 10 decembrie 2021. Icoana lui Iisus din Cluj-Napoca, loc de pelerinaj pentru credincioşi după ce a început să lăcrimeze