Antena Meniu Search
x

Serena Williams a scris o carte pentru copii despre păpușa preferată a fiicei ei. Cât costă cartea disponibilă pentru precomandă

Serena Williams intră în lumea autorilor de cărți ilustrate, ea anunțând lansarea cărții "The Adventures of Qai Qai", inspirată pe păpușa preferată a fiicei sale Olympia. Cartea va fi lansată în septembrie anul viitor, dar este disponibilă pentru precomandă, la prețul de 20 de dolari.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 03.12.2021, 22:54

Serena Williams a scris o carte pentru copii despre păpușa preferată a fiicei ei. Cât costă cartea disponibilă pentru precomandă
Serena Williams a scris o carte pentru copii despre păpușa preferată a fiicei ei. Cât costă cartea disponibilă pentru precomandă - Profimedia Images

Serena Williams se alătură astfel colegei sale din circuitul profesionist de tenis feminin, Bianca Andreescu, care a anunțat, de asemenea, recent, că va scrie o carte ilustrată destinată publicului tânăr.

Qai Qai, de la o păpușă la personaj animat într-o carte ilustrată

Qai Qai este una dintre păpușile Olympiei Williams, care a devenit un personaj animat. Ea are acum peste 300.000 de urmăritori pe Instagram și este un succes în rândul urmăritorilor Serenei Williams. În timpul prezențe recente la emisiunea Good Morning America, Williams a vorbit în termeni elogioși despre principalele atribute comportamentale ale personajului Qai Qai.

"Qai Qai are un spirit contagios și este un model al ideii că orice este posibil", a declarat Serena pentru Good Morning America, scrie Mediafax.

Pe acelaşi subiect

Serena Williams a anunțat lansarea cărții ilustrate și pe Instagram

De 23 de ori campioană la turnee majore, Serena a anunțat oficial pe Instagram lansarea cărții ilustrate, subliniind cum Qai Qai a fost o sursă constantă de fericire în întreaga lume. Serena Williams a subliniat, de asemenea, că scopul cărții ar fi acela de a răspândi mesajul despre "puterea prieteniei și a imaginației".

"De când am realizat capacitatea lui QaiQai de a răspândi bucurie în propria noastră familie, dar și în milioane de alte persoane din întreaga lume, am vrut să spunem povestea ei în orice mod posibil", a scris Serena Williams pe Instagram. "Suntem atât de mândri să anunțăm prima carte a lui Qai Qai, "The Adventures of Qai Qai", o poveste despre puterea prieteniei și a imaginației. Vă mulțumim pentru susținerea voastră continuă!"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Serena Williams a scris o carte pentru copii despre păpușa preferată a fiicei ei. Cât costă cartea disponibilă pentru precomandă