Antena Meniu Search
x

Video ''Minune'' la o biserică din Cluj-Napoca: Icoana lui Iisus Hristos plânge de 5 zile. Credincioşii au venit cu flori şi lumânări

O icoană a Mântuitorului Iisus Hristos de la o biserică din Cluj- Napoca lăcrimează neîntrerupt de 5 zile. Fenomenul este considerat a fi o minune de preoţi şi credincioşi. Iar oameni din toată ţara au ajuns zilele acestea la lăcaşul de cult pentru a se ruga.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 07.12.2021, 14:17

Vezi și

Totul s-a întâmplat în urmă cu cinci zile, când după slujba de dimineaţă câteva credincioase au rămas să facă curăţenie. Cele care s-au ocupat de această parte a bisericii au observat cum de pe această icoană, pictată pe pânză, din ochiul stâng al Mântuitorului începe să curgă ceva. O picătură care semăna cu o lacrimă şi care cobora pe obraz în jos. 

Femeile s-au oprit din treabă, au fotografiat momentul, apoi l-au anunţat pe preot. Preotul a mutat icoana în altar, apoi a fost sfătuit de un alt profesor universitar, dar şi de specialişti în teologie să pună icoana la locul ei. 

La cinci zile de la ce credincioşii spun că este o minune, icoana încă lăcrimează fără ca cineva să îşi poată explica ce se întâmplă. Reprezentanţii bisericii nu îşi doresc să transforme acest loc într-o atracţie deosebită, dar vestea s-a dus deja repede, iar credincioşii au venit cu flori şi lumânări. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » ''Minune'' la o biserică din Cluj-Napoca: Icoana lui Iisus Hristos plânge de 5 zile. Credincioşii au venit cu flori şi lumânări