Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 10 februarie 2022. Descoperire uriaşă a oamenilor de știință din Marea Britanie

Observator de bine, 10 februarie 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 10.02.2022, 15:44

Ioana Scărlătescu
Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 10 februarie

1) Descoperire uriaşă a oamenilor de știință din Marea Britanie, după două decenii de teste. Cercetătorii au reușit să mențină o reacție de fuziune nucleară timp de 5 secunde și să producă energie cu emisii scăzute de carbon.

2) Un primar din Maramureş a instaurat ordinea la el în comună după ce a cumpărat camere video de ultimă generaţie. Infracţiunile au scăzut drastic, iar localnicii nu mai "îndrăznesc" nici să arunce gunoiul la întâmplare.

3) Portul popular românesc a ajuns la Expo Dubai 2022. Iulia Ghenea şi Emilia Tudoran au reinventat ia şi i-au fascinat pe străini cu hainele noastre tradiţionale.

4) Un elev de clasa a noua din Alba a creat și lansat propriul său joc pe telefon. Spre uimirea profesorilor, adolescentul a învăţat singur programare şi s-a ocupat de la zero de proiect.

5) Celebrele case de 250 de euro din Bacău au fost vândute la licitaţie, după ce cumpărătorii s-au bătut pe ele. Autorităţile au acum planuri mari şi speră ca satul izolat de lume să se transforme într-o zonă prosperă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 10 februarie 2022. Descoperire uriaşă a oamenilor de știință din Marea Britanie