Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 11 iulie 2022. David Popovici, 4 medalii de aur la Europenele de juniori

Observator de bine, 11 iulie 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 11.07.2022, 18:12

Oana Ormenişan
Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 11 iulie

1) David Popovici a devenit campion european la juniori, după ce a câştigat cursa de 100 de metri liber. Este a patra medalie de aur obţinută de înotătorul român la competiţia care s-a desfăşurat la Otopeni.

2) Peste doar două zile vom putea fi martorii unui fenomen astronomic spectaculos. Cea mai mare Superlună din acest an va putea fi admirată pe cer în noaptea de miercuri spre joi.

3) Duel 100% românesc în finala feminină de la Wimbledon, rezervată junioarelor sub 14 ani. Alexia Tatu a învins-o în două seturi pe Andreea Soare şi a câştigat competiţia din acest an, prima din istoria turneului de la Londra.

4) Situl arheologic din Hunedoara a devenit punct de atracţie pentru studenţi din Statele Unite şi Canada. Supranumit "paradisul arheologilor", locul ascunde comori de pe vremea Imperiului Roman care aşteaptă să fie descoperite.

5) Celebrul actor Paul Rudd a ajuns supererou şi în viaţa reală, pentru un elev de 12 ani care a trecut prin clipe dificile la şcoală. Starul de la Hollywood i-a trimis băiatului o cască folosită de personajul Marvel pe care îl interpretează, însoţită de un mesaj emoţionant.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 11 iulie 2022. David Popovici, 4 medalii de aur la Europenele de juniori