Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 12 februarie 2021. Colectarea selectivă a deșeurilor, o prioritate pentru primăriile din București

Observator de bine, 12 februarie 2021, prezentat de Francesca Simionescu:

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 12.02.2021, 16:36

Observator de bine, 12 februarie, cu Francesca Simionescu
Observator de bine, 12 februarie, cu Francesca Simionescu
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Observator de bine, știrile zilei de 12 februarie 2021

1) Reprezentanţii Comisiei Europene au îmbunătățit estimările privind revenirea economiei românești. În 2021, țara noastră ar urma să aibă o creştere de 3,8 la sută.

2) Primarii din București și ministrul Mediului s-au pus de acord în privința necesității colectării selective a deșeurilor, măsură necesară pentru protejarea mediului înconjurător.

3) Câștigul salarial mediu net a crescut la 3 mii 620 de lei în luna decembrie a anului trecut, cu peste șase procente față de luna precedentă, potrivit Institutului Național de Statistică.

4) Cercetătorii britanici au detectat vapori de apă în atmosfera planetei Marte. Noul indiciu ar schimba fundamental datele despre evoluția apei pe Planeta Roșie.

5) Trei cubanezi au naufragiat pe o insulă pustie din Bahamas și au supraviețuit 33 de zile hrănindu-se doar cu nuci de cocos.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 12 februarie 2021. Colectarea selectivă a deșeurilor, o prioritate pentru primăriile din București