Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 12 ianuarie 2023. 16 stații de metrou din București au fost adaptate pentru persoanele cu deficiențe de vedere

Observator de bine, 12 ianuarie 2023, prezentat de Oana Ormenișan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 12.01.2023, 16:59

Oana Ormenişan
Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 12 ianuarie 2023

1) Veste importantă pentru România privind accederea în spaţiul Schengen. Suedia, ţară care deţine preşedinţia Uniunii Europene, a promis că se va implica activ în următoarele luni pentru ca aderarea să poată fi realizată.

2) 16 stații de metrou din București au fost adaptate pentru persoanele cu deficiențe de vedere. Lucrările vor continua şi săptămâna viitoare, când ar trebui să fie gata încă 10 staţii.

3) NASA a descoperit o nouă exoplanetă care ar putea susţine viaţa. Cercetătorii spun că are dimensiuni similare cu Pământul şi se află la 100 de ani lumină de sistemul nostru solar.

4) Un poliţist din Bucureşti a salvat o femeie care s-a aruncat în Dâmboviţa. Agentul a intrat în apa rece fără să stea pe gânduri şi a reuşit să o scoată pe tânără la mal.

5) O fetiţă de 9 ani a descoperit pe o plajă din Statele Unite un dinte de rechin megalodon, specie care a dispărut acum 3 milioane de ani. Vestea a ajuns şi în atenţia muzeului de paleontologie din zonă, care a transmis că este o descoperire unică în viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 12 ianuarie 2023. 16 stații de metrou din București au fost adaptate pentru persoanele cu deficiențe de vedere