Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 12 octombrie 2021. Un bărbat de 72 de ani i-a construit soţiei o casă rotativă

Observator de bine, 12 octombrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

De Greta Gavrilă la 12.10.2021, 18:37
Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 12 octombrie 2021

1) România a învins Armenia cu 1-0 în preliminiariile Cupei Mondiale, care va avea loc în Qatar. "Tricolorii" au urcat acum pe locul secund şi au şanse mari să meargă la barajul pentru turneul final de anul viitor.

2) Prima pastilă pentru tratarea coronavirusului ar putea apărea în curând pe piaţă. Laboratorul american Merck a cerut autorizarea de urgenţă a medicamentului, după ce studiile au arătat rezultate excelente în tratarea bolii.

3) Călătorii care se vaccinează anti-covid la aeroportul din Iaşi nu mai plătesc parcarea. Serul folosit este de la Johnson & Johnson, iar persoanele nu necesită programare.

4) La 72 de ani, un bosniac i-a îndeplinit soţiei cea mai mare dorinţă pe care o avea. Bărbatul i-a construit o casă rotativă, pentru a nu se mai plictisi să vadă mereu aceeaşi privelişte.

5) Harrison Ford s-a pozat cu fanii săi, îmbrăcat în costumul de Indiana Jones. Actorul de 79 de ani s-a întors la filmări după o pauză de trei luni, provocată de o accidentare la umăr.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 12 octombrie 2021. Un bărbat de 72 de ani i-a construit soţiei o casă rotativă

Breaking News

Antony Blinken a ajuns în Bucureşti. Secretarul de stat american se va întâlni cu președintele Klaus...

Antony Blinken a ajuns în Bucureşti. Secretarul de stat american se va întâlni cu președintele Klaus Iohannis, Bogdan Aurescu şi Jens Stoltenberg