Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 13 august 2021. Cadou pentru pompierii români din Grecia, din partea unui copil

Observator de bine, 13 august 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 14.08.2021 , 01:13

Greta Gavrilă Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 13 august 2021

1) Momente emoţionante pentru pompierii români care se luptă cu incendiile devastatoare din Grecia. Un copil a venit să le aducă plăcinte şi porumb fiert, drept mulţumire pentru că i-au salvat satul din calea flăcărilor.

Articolul continuă după reclamă

2) Mai mulţi tineri din Cluj au creat o aplicaţie de programări online care a ajuns să valoreze 5 milioane de euro în doar câteva luni. Antreprenorii au primit finanţări pentru a-şi dezvolta platforma şi plănuiesc acum să o implementeze şi peste hotare.

3) După 13 ani de luptă cu autorităţile şi cu propriul părinte, coşmarul s-a încheiat pentru Britney Spears. Tatăl cântăreţei a renunţat la tutelă şi i-a redat controlul asupra bunurilor şi asupra propriei vieţi.

4) Mii de persoane s-au distrat până noaptea târziu în prima zi a festivalului Summer Well. Pe lângă muzica bună, petrecăreţii au putut admira şi Perseidele, ploaia de stele căzătoare.

5) Un restaurant din Marea Britanie le oferă clienţilor un mic dejun cu 17.000 de calorii. Masa a fost botezată "Terminator Armageddon" şi costă 50 de lire sterline, însă persoanele care o consumă în cel mult o oră nu trebuie să plătească niciun ban.

Greta Gavrilă Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 13 august 2021. Cadou pentru pompierii români din Grecia, din partea unui copil