Antena Meniu Search
x

Un copil le-a adus pompierilor români din Grecia plăcinte şi porumb fiert: puştiul a vrut să le mulţumescă pentru că-i protejează satul

Pompierii români, care au mers în Grecia pentru a da o mână de ajutor la stingerea flăcărilor, spun că sunt emoționați de gesturile grecilor: „S-au oferit să ne sprijine, ne-au adus tot timpul apă rece, care valorează foarte mult după câteva ore de stat în preajma flăcărilor”.

de Redactia Observator

la 13.08.2021, 10:45

Un copil le-a adus pompierilor români din Grecia plăcinte şi porumb fiert: puştiul a vrut să le mulţumescă pentru că-i protejează satul
- Facebook / IGSU

Pe pagina de Facebook a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) a fost postată mărturia pompierilor români plecați să stingă flăcările în Grecia.

„Ne-au mișcat gesturile localnicilor… Am mers în Grecia să ajutăm, însă am primit mult mai mult! Nu ne așteptam la așa o mare recunoștință. Ne bucură sufletul să vedem cum ne privesc, cum ne dau „Bună ziua” și ne zic „Mulțumesc!”. Toți cei care ne-au ieșit în cale s-au oferit să ne sprijine, ne-au adus tot timpul apă rece, care valorează foarte mult după câteva ore de stat în preajma flăcărilor”, spun pompierii.

Ei spun că o mare surpriză a fost făcută de un copil, care i-a vizitat vineri dimineață. „A venit cu plăcinte și porumb fiert, drept mulțumire pentru că îi protejau satul”, au transmis pompierii. Pompierii spun că momentele de mare încărcătură emoțională i-a făcut să treacă peste clipele de epuizare.

„În aceste ultime zile a fost depus un efort considerabil din partea pompierilor pentru limitarea propagării incendiilor, însă au avut parte și de momente cu o mare încărcătură emoțională, care le-a dat putere și i-a făcut să treacă peste clipele de epuizare. Mulțumim, Grecia!”, scriu pompierii români.

Pe acelaşi subiect

Pompierii români intervin vineri, în a șasea zi a acțiunii din Grecia, pentru stingerea incendiilor din zona localităților Metochi și Kalyvia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un copil le-a adus pompierilor români din Grecia plăcinte şi porumb fiert: puştiul a vrut să le mulţumescă pentru că-i protejează satul