Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 13 decembrie 2022. Fetiță britanică vindecată de cancer; Măicuţa Anastasia, doctor pentru trup şi suflet

Observator de bine, 13 decembrie 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 13.12.2022, 15:41

Ioana Scărlătescu
Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 13 decembrie 2022

1) Un copil de cinci ani din Gorj a avut parte de o aniversare pe care o va ţine minte toată viaţa. Pentru că îşi doreşte să devină poliţist, de ziua lui părinţii i-au adus mascaţii la uşă, care l-au plimbat cu duba şi i-au adus un tort.

2) O măicuţă din Timişoara îşi împarte viața între slujirea lui Dumnezeu și vindecarea oamenilor. Femeia s-a angajat de mai bine de o jumătate de an la spital şi are grijă de pacienţi atât trupeşte, cât şi sufleteşte.

3) Misiune încheiata cu succes pentru Capsula Orion, care a călătorit în jurul Lunii timp de 26 de zile. Folosind noile date obţinute, NASA pregăteşte în 2024 operaţiunea Artemis 2, care de această dată va avea oameni la bord.

4) Cercetătorii americani se pregătesc să anunţe "o descoperire ştiinţifică majoră", în domeniul fuziunii nucleare. Sursele de la Casa Albă spun că oamenii de ştiinţă au găsit o cale de a produce energie ieftină şi curată, care va schimba datele problemei pentru planeta noastră.

5) O fetiță de 13 ani din Marea Britanie a fost vindecată de cancer cu ajutorul unui nou tip de medicament revoluționar. Medicii au folosit o tehnologie numită "editare de bază", care a ucis celulele canceroase din corpul ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie recent de meseriaşi şi nu aţi găsit?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 13 decembrie 2022. Fetiță britanică vindecată de cancer; Măicuţa Anastasia, doctor pentru trup şi suflet