Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 13 iulie 2021. România a primit din partea SUA statutul „Dependable Undertaking"

Observator de bine, 13 iulie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 14.07.2021, 00:14

Francesca Simionescu
Francesca Simionescu

Observator de bine, știrile zilei de 13 iulie 2021

1) Averea românilor a atins o cifră record în anul pandemiei: 490 de miliarde de euro. Datele arată că investiţiile în imobiliare au fost cele mai profitabile în ultima perioadă.

2) România a primit din partea Statelor Unite statutul „Dependable Undertaking", a anunţat Ministerul Apărării. Ţara noastră va putea încheia de acum contracte militare fără a mai fi nevoie de vreun avans.

3) O biserică veche de 200 de ani, aflată într-un sat din Cluj, a fost salvată în ultima clipă chiar de comunitatea locală. Povestea este cu atât mai impresionantă cu cât în localitate trăiesc doar 48 de persoane.

4) Un diamant de 101 carate a devenit cea mai scumpă bijuterie cumpărată vreodată cu criptomonede. Piatra preţioasă a fost vândută la o licitaţie pentru suma de 12,3 milioane de dolari, pe care un cumpărător anonim i-a plătit în bitcoin.

5) Fanii englezi au parte şi de o veste bună, după înfrângerea naţionalei în finala Campionatului European. Angajatorii i-au lăsat să lucreze de acasă timp de câteva zile, pentru a-şi reveni după acest eşec.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 13 iulie 2021. România a primit din partea SUA statutul „Dependable Undertaking"