Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 14 iulie 2022. Sebastian Stan, prima nominalizare la Premiile Emmy

Observator de bine, 14 iulie 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 14.07.2022, 18:47

Oana Ormenişan
Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 14 iulie

1) Românul Sebastian Stan a primit prima sa nominalizare la Premiile Emmy, pentru rolul său în miniseria "Pam şi Tommy". Actorul se luptă pentru marele premiu cu Colin Firth şi Michael Keaton, iar câştigătorul va fi anunţat în luna septembrie.

2) A început Electric Castle, festival la care sunt anunţaţi peste 250.000 de specatatori. Printre numele mari care vor urca pe scenă la această ediţie se numără "Twenty One Pilots" şi "Gorillaz".

3) Bill Gates a donat 20 de miliarde de dolari fundaţiei caritabile pe care o conduce alături de fosta soţie. Banii vor fi folosiţi pentru eradicarea sărăciei şi investiţii în sănătate şi educaţie.

4) După ce a ieftinit deja biletele cu 50%, Spania anunţă că din toamnă majoritatea călătoriilor cu trenul vor fi gratuite. Măsura a fost luată atât pentru a-i ajuta pe oamenii care se luptă cu inflaţia, cât şi pentru a proteja mediul.

5) Pompierii britanici au intervenit pentru a salva un căţeluş care căzuse într-o fântână cu adâncimea de trei metri. Patrupedul s-a reunit cu stăpânii săi la scurt timp, însă nu înainte de a poza fericit alături de salvatori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 14 iulie 2022. Sebastian Stan, prima nominalizare la Premiile Emmy