Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 16 decembrie 2022. Româncă salvată cu un medicament revoluţionar; Trei polițiști au salvat un bătrân de la moarte

Observator de bine, 16 decembrie 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 16.12.2022, 14:22

Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 16 decembrie 2022

1) O piaţă din Paris a primit numele geniului român George Enescu. Locaţia se află în arondismentul 9, unde marele compozitor a locuit o bună parte din viaţă.

 2) O româncă stabilită în Italia a primit o nouă şansă la viaţă, cu ajutorul unui medicament revoluţionar. Femeia avea nevoie de un transplant de rinichi, însă până acum nu l-a putut face deoarece suferea de probleme medicale care o făceau incompatibilă cu posibilii donatori.

3) Trei polițiști au devenit salvatorii unui bătrân de 56 de ani din judeţul Dolj. Oamenii legii l-au găsit în stare de inconştienţă pe un câmp şi au reuşit să îl resusciteze, după care l-au transportat la o ambulanţă.

4) Un student de la Cambridge a descifrat o dilemă gramaticală a limbii sanscrite, veche de 16 secole. Profesorul său s-a declarat uimit de rezolvare şi spune că savanţii s-au chinuit sute de ani să descifreze acest mister, fără succes.

5) Casa hobbitului Bilbo Baggins din Stăpânul Inelelor poate fi închiriată. Turiştii au posibilitatea să cumpere trei sejururi în luna martie, însă sunt sfătuiţi să se grăbească, deoarece cererea este foarte mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 16 decembrie 2022. Româncă salvată cu un medicament revoluţionar; Trei polițiști au salvat un bătrân de la moarte