Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 16 iulie 2021. Câini care detectează persoanele infectate cu covid, pe aeroportul din Sibiu

Observator de bine, 16 iulie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 17.07.2021, 01:09

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 16 iulie 2021

1) 17 elevi din Iaşi care au obţinut media 10 la examenele naţionale au fost răsplătiţi. Tinerii au primit din partea autorităţilor câte 1.000 de lei, cărţi şi diplome.

2) Un student de 18 ani va zbura în spaţiu cu Jeff Bezos, la bordul navei spaţiale New Shepard. Tatăl său i-a plătit biletul, după ce câştigătorul licitaţiei a renunţat la loc din cauza unui "conflict în program".

3) Comitetul Olimpic şi Sportiv a postat primele imagini cu echipa ţării noastre la Tokyo. România va fi reprezentată la Jocurile Olimpice care încep săptămâna viitoare de 101 sportivi.

4) Scurtmetrajul românesc „Prin oraş circulă scurte poveşti de dragoste” a fost premiat la Cannes. Filmul regizat de Carina Daşoveanu s-a clasat pe locul al treilea în secţiunea Cinéfondation.

5) Persoanele care ajung în aeroportul Sibiu vor fi verificate de câini dresaţi pentru a depista COVID-19. Proiectul este primul de acest gen în România şi se va desfăşura pe parcursul a 2 luni, după care ar putea fi extins.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 16 iulie 2021. Câini care detectează persoanele infectate cu covid, pe aeroportul din Sibiu