Antena Meniu Search
x

Video 17 elevi de nota 10 din Iaşi au fost răsplătiţi pentru munca depusă. Au primit fiecare câte 1.000 de lei, dar și cărți și diplome

Rezultatele deosebite sunt răsplătite în Iaşi. Elevii de nota 10 au fost premiaţi de Primărie cu câte 1.000 de lei, dar și cu cărți și diplome. Şi cei care le-au îndrumat pașii au fost recompensaţi în cadrul unui eveniment devenit deja tradiţie.

de Redactia Observator

la 16.07.2021, 09:13

Vezi și

În aplauzele profesorilor şi ale părinţilor, cei 17 elevi de nota 10, din Iaşi, au fost premiaţi pentru rezultatele perfecte obţinute la examenele de bacalaureat și evaluare națională.

Au primit fiecare câte 1.000 de lei, dar și cărți și diplome

Mihai Chirică primar Iaşi: Fiecare elev va primi suma de 1000 de lei, toţi profesorii şi toţi cei implicaţi vor primi cate o tabletă, cărţi şi placheta prin care vrem să îşi amintească de aceste momente, coroniţa pe care o merită şi poate şi prezenţa noastră a tuturor aici.

Luciana Antoci, inspector general ISJ Iași: Astăzi vorbim de 7 medii absolute le Evaluarea Naționala și 10 medii de zece după contestații la bacalaureat.

Pe acelaşi subiect

Primul strigat a fost unul dintre cei șapte elevi care au obținut note de 10 la ambele probe ale evaluării naționale.

Casian Grigoraş: Am invăţat singur, mi-am luat culegerile de teste, rezolvam zilnic câte un test două în ultima perioadă, cu două săptamani înainte de evaluare am rezolvat şi trei teste la matematică. Mă aşteptam la note nu chiar la 10, 10. Mă aşteptam la 9.90. Sunt foarte mândru de mine, sunt onorat. 

Pavel Iacob, diriginte Casian: Casian este un copil căruia nu ai ce să îi reproşezi. Este un copil extraordinar, bun nu doar la carte. Din partea lui Casin mă aşteptam la o performanţă de tipul acesta. 

Printre cei 10 elevi care au obţinut nota 10 la bacalaureat se numără și Răzvan, un băiat care provine tot din mediul rural, dintr-o familie nevoiaşă. 

Reporter: Vă așteptați?

Mama lui Răzvan: Sincer nu, știam că e un copil ambițios, un copil care știe ce vrea de la viţăa în general. A știut să aprecieze orice sfat și orice sacrificiu făcut pentru el.

Răzvan Mogaldea, elev: Nu îmi venea să cred. Dădeam refresh la pagină să fiu sigur, introduceam codul din nou, îmi era foarte greu sa cred.

Reporter: Ajută premiul de azi?

Răzvan Mogaldea, elev: Bineînțeles, orice ar fi și cât de puțin ar fi contează. Se vede că este o recunoștință a statului. 

Premierea elevilor care an de an obţin note maxime la examene a devenit o tradiţie în municipiul Iaşi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Educatie » 17 elevi de nota 10 din Iaşi au fost răsplătiţi pentru munca depusă. Au primit fiecare câte 1.000 de lei, dar și cărți și diplome