Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 16 iunie 2021. Meci cu casa închisă la EURO 2020; căprioară salvată de la înec

Observator de bine, 16 iunie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 16.06.2021, 20:02

Francesca Simionescu
Francesca Simionescu

Observator de bine, știrile zilei de 16 iunie 2021

1) Vaccinurile Pfizer şi AstraZeneca asigură o protecţie de peste 90% împotriva spitalizării pentru persoane infectate cu noua variantă Delta, considerată cea mai contagioasă. Tulpina este dominantă în Marea Britanie şi poate provoca forme grave ale bolii.

2) Stadion plin la meciul Ungaria - Portugalia, desfăşurat în faza grupelor la EURO 2020. Peste 60.000 spectatori au putut vedea cum Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria competiţiei.

3) Veşti bune pentru turiştii care se pregătesc să plece în vacanţă pe litoralul românesc. CFR a suplimentat Trenurile Soarelui, care merg spre Constanţa, iar meteorologii au anunţat că scăpăm de ploi la finalul săptămânii.

4) O producţie românească se luptă cu şanse mari pentru premiul Cinéfondation, la festivalul de la Cannes. Scurtmetrajul "Prin oraş circulă scurte poveşti de dragoste" a fost selectat în concursul dedicat şcolilor de film.

5) Intervenţie mai puţin obişnuită pentru pompierii din Neamţ, care au salvat de la înec o căprioară care căzuse în canalul Bistriţa. La finalul operaţiunii, salvatorii nu au ratat momentul de a-şi face poze cu exemplarul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 16 iunie 2021. Meci cu casa închisă la EURO 2020; căprioară salvată de la înec