Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 16 septembrie 2021. SpaceX a lansat cu succes primul zbor turistic în spaţiu

Observator de bine, 16 septembrie 2021, prezentat de Mihaela Călin.

Mihaela Călin
de Mihaela Călin

la 17.09.2021, 00:43

Mihaela Călin
Mihaela Călin

Observator de bine, știrile zilei de 16 septembrie 2021

1) Gest nobil făcut de un tânăr din Reşiţa care a găsit o borsetă cu 30.000 de lei în faţa blocului. Fără să stea pe gânduri, bărbatul a mers şi a predat-o poliţiei, pentru a fi returnată proprietarului de drept.

2) O comună din Timiş a obţinut rezultate spectaculoase după ce a instalat 120 de camere. Infracţionalitatea s-a redus la jumătate, iar localnicii s-au învăţat să arunce gunoiul acolo unde trebuie.

3) Studenţii de la asociaţia "Ambulanţa pentru monumente" au reuşit să salveze o bijuterie arhitecturala veche de 800 de ani. Biserica "Sfântul Arhanghel Mihail" din Gurasada era în pericol după ce acoperişul ei se degradase.

4) SpaceX a lansat cu succes primul zbor turistic în spaţiu, cu un echipaj format exclusiv din civili. Cei patru astronauţi amatori vor petrece trei zile pe orbita terestră şi vor înconjura Pământul de 15 ori.

5) Aşteptarea a luat sfârşit pentru fanii show-urilor de pe Broadway. Spectacolele au fost reluate după o pauză de un an şi jumătate, iar biletele s-au epuizat în doar câteva ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 16 septembrie 2021. SpaceX a lansat cu succes primul zbor turistic în spaţiu