Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 17 august 2021. Pompierii români, recompensați după misiunile din Grecia

Observator de bine, 17 august 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 18.08.2021, 00:14

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 17 august 2021

1) Pompierii români care au participat la misiunile din Grecia au fost înaintaţi în grad. Salvatorii s-au întors în ţară mai devreme cu două zile decât era plănuit, după ce incendiile au fost aduse rapid sub control.

2) Şerveţelul cu care Lionel Messi şi-a şters lacrimile a fost scos la vânzare pentru 1 milion de dolari. Fotbalistul argentinian l-a folosit la conferinţa de presă în care şi-a luat rămas bun de la Barcelona.

3) CFR a suplimentar numărul de vagoane pe ruta spre litoral, pentru a face faţă vârfului de sezon. Trenurile pot transporta acum şi câte 1.400 de călători, iar cererea de bilete este una record în ultimii ani.

4) Olimpicii britanici au fost sărbătoriţi la întoarcerea în ţară cu un concert organizat la Londra. La Jocurile Olimpice de la Tokyo, au reuşit să obţină 65 de medalii, dintre care 22 de aur.

5) O femeie din Statele Unite a intrat în Cartea Recordurilor după ce a participat la concursuri de ridicat greutăţi la 100 de ani. Bunicuţa spune că şi-a descoperit pasiunea în urmă cu doar 9 ani, după ce a mers la sală împreună cu o prietenă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 17 august 2021. Pompierii români, recompensați după misiunile din Grecia