Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 17 iunie 2021. Franța renunță la mască; donație de 3 miliarde de dolari

Observator de bine, 17 iunie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 17.06.2021, 23:54

Francesca Simionescu
Francesca Simionescu

Observator de bine, știrile zilei de 17 iunie 2021

1) Un antreprenor din Cluj a lansat o nouă reţea socială, fără reclame, bazată pe tehnologia blockchain. Proiectul este unic în lume şi a fost evaluat iniţial la 3 milioane de euro.

2) Gest impresionant al unui bărbat sărman din Iaşi, care a găsit în tren un telefon în valoare de 7.000 de lei. Fără să stea pe gânduri, a mers să-l predea poliţiei, care l-a identificat pe proprietar în scurt timp.

3) Franţa a renunţat astăzi la obligatitivatea purtării măştii în exterior şi a ridicat parţial restricţiile de circulaţie. Decizile au fost luate după ce numărul infectărilor cu coronavirus a scăzut la cel mai mic nivel din ultimele 10 luni.

4) Preşedinta Comisiei Europene a testat noul certificat digital Covid şi a postat întreaga experienţă trăită. "Funcţionează, a fost verificat cu succes", a transmis Ursula von der Leyen pe Twitter.

5) Fosta soţie a miliardarului Jeff Bezos donează aproape 3 miliarde de dolari organizaţiilor caritabile. Banii se vor împărţi la 286 de ONG-uri care luptă împotriva inechităţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 17 iunie 2021. Franța renunță la mască; donație de 3 miliarde de dolari