Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 17 mai 2021. Donaţie de 1 miliard de dolari; Au stat la coadă în ploaie pentru a se vaccina anti-covid

Observator de bine, 17 mai 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

de Francesca Simionescu

la 17.05.2021 , 17:04

Francesca Simionescu Francesca Simionescu

Observator de bine, știrile zilei de 17 mai 2021

1) Exemplu de responsabilitate în Alba, unde zeci de oameni au stat la coadă în ploaie pentru a se vaccina anti-covid. Autoritățile au trimis de urgență mai multe doze, după ce primele au fost epuizate până la prânz.

Articolul continuă după reclamă

2) Doi frați din Satu Mare și-au transformat casa de vacanță în sanctuar pentru animale. Remus și Simona îngrijesc mai bine de 240 de necuvântătoare și nu vor să se oprească aici.

3) Sonda Spațială Voyager 1 a detectat un sunet peristent dincolo de sistemul nostru solar. ”Mediul interstelar este ca o ploaie liniştită, blândă”, au explicat experții.

4) Unul dintre cei mai bogați oameni din lume sare în ajutorul Indiei, țară lovită grav de pandemia de coronavirus. Vitalik Buterin, în vârstă de 27 de ani, a anunțat o donație în valoare de 1 miliard de dolari.

5) O fată de 9 ani face senzaţie în lumea muzicii electronice şi hip-hop. Michelle, originară din Azerbaidjan, s-a clasat pe locul 14 în topul celor mai buni DJ din lume.

Francesca Simionescu Like
Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 17 mai 2021. Donaţie de 1 miliard de dolari; Au stat la coadă în ploaie pentru a se vaccina anti-covid