Antena Meniu Search
x

Video Povestea fetei care a devenit cel mai tânăr DJ din lume: Michelle Rasul mixează la numai 9 ani

O fată de 9 ani face senzaţie în lumea muzicii electronice şi hip-hop. Michelle, originară din Azerbaidjan, a devenit cea mai tânără participantă la una dintre cele mai prestigioase competiţii de DJ din lume. Copila exersează zilnic de la 5 ani pentru a-şi îndeplini visul de a devenit cel mai faimos DJ din lume, iar acum este mai bine cotată decât 80 la sută dintre Dj. 

de Redactia Observator

la 14.05.2021, 17:49

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Acesta este setul cu care DJ Michelle a impresionat juriul DMC World Championship 2021. Prestigioasa competiţie, cu o istorie de 36 de ani, s-a desfăşurat anul acesta în online. Cea mai mică participantă din istorie, a reuşit să obţină locul 14 din 85 la categoria "platane portabile" şi a terminat competiţia cu doar cinci poziţii în urma tatălui ei, DJ profesionist încă din anii 90'.

Michelle Rasul, DJ în vârstă de 9 ani: Nici nu îmi pasă de locul 14 sau orice alt loc sau premii. Pur şi simplu iubesc să fiu DJ, pur şi simplu iubesc muzica, e pasiunea mea.

Consolele au fascinat-o de mică şi adesea obişnuia să încerce combinaţii din cele mai trăsnite. 

Michelle obişnuia să-şi privească tatăl ca pe un magician, însă a realizat că prin multă muncă şi ea poate să ajungă să creeze acelaşi tip de magie cu ajutorul muzicii. 

Pe acelaşi subiect

Michelle Rasul, DJ în vârstă de 9 ani: Când am împlinit 5 ani, i-am spus tatălui meu că m-am decis că vreau să devin un DJ faimos la nivel global şi i-am cerut să îmi cumpere platane, pentru că o să încep să exersez.

Acum tatăl i-a devenit profesor, colaborator  dar şi rival. 

Dragostea pentru competiţii, dar şi pentru muzica Hip-hop tot de la tată a venit.

Michelle Rasul, DJ în vârstă de 9 ani: Când eram mică nu ascultam Baby Shark sau cântecul Alfabetului. Ascultam Tupac, Chuck D, Jay-Z, B.I.G.

Pasiunea pentru muzică nu se opreşte în spatele platanelor. Michelle a început să ia lecţii de bass şi de pian şi îşi doreşte să devină un muzician complet. 

Abilităţile sale nu au trecut neobservate şi fata a strâns deja peste 110 mii de urmăritori pe Instagram şi milioane de vizualizări în mediul online.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Povestea fetei care a devenit cel mai tânăr DJ din lume: Michelle Rasul mixează la numai 9 ani