Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 17 septembrie 2021. A început cea de-a opta ediţie Art Safari, cel mai mare muzeu temporar din ţară

Observator de bine, 17 septembrie 2021, prezentat de Mihaela Călin.

Mihaela Călin
de Mihaela Călin

la 18.09.2021, 00:27

Mihaela Călin
Mihaela Călin

Observator de bine, știrile zilei de 17 septembrie 2021

1) Poveste cu final fericit la Iaşi, după ce un căţel a fost furat din curtea unei familii. La două luni de la dispariţie, poliţiştii au reuşit să dea de urma patrupedului, iar revederea cu stăpânii a fost una emoţionantă.

2) Emma Răducanu a revenit acasă, după succesul înregistrat la US Open. Presa britanică a publicat imagini de la reuniunea dintre ea şi tatăl ei, Ion Răducanu.

3) A început cea de-a opta ediţie Art Safari, cel mai mare muzeu temporar din ţară. Timp de zece zile, vizitatorii pot admira peste 800 de opere de artă din toată lumea.

4) Celebrul balerin Serghei Polunin a filmat mai multe clipuri de promovare a ţării noastre. Sportivul spune că a vrut să le împărtăşească fanilor locurile extraordinare pe care le-a văzut în România.

5) Cercetătorii americani au creat un test revoluţionar care ar putea salva milioane de vieţi. 50 de tipuri de cancer pot fi despistate acum înainte de apariţia primelor simptome.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 17 septembrie 2021. A început cea de-a opta ediţie Art Safari, cel mai mare muzeu temporar din ţară