Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 18 ianuarie 2022. Dacia se situează în top 5 cele mai vândute maşini din zece ţări europene

Observator de bine, 18 ianuarie 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 18.01.2022, 17:55

Ioana Scărlătescu
Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 18 ianuarie

1) Patru jucătoare din România s-au calificat în turul al doilea la Australian Open. Sorana Cîrstea a reuşit să impresioneze pe toată lumea după ce a învins-o în două seturi pe Petra Kvitova, locul 19 mondial.

2) Dacia se situează în top 5 cele mai vândute maşini din zece ţări europene. Peste 500 de mii de modele Duster, Logan şi Spring au fost comandate în anul 2021.

3) Șase clădiri emblematice ale Capitalei vor fi reabilitate pentru a trăi o nouă perioadă de glorie. Printre ele se numără Casa Radio, Blocul Ciclop sau fostul hotel Dunărea.

4) Arheologii au descoperit o reţea de drumuri vechi de 4.500 de ani, în Arabia Saudită. Experţii spun că primele date arată că s-ar putea întinde pe mii de kilometri.

5) La şapte luni după ce a fost la un pas de moarte pe terenul de fotbal, Christian Eriksen ar putea reveni la cel mai înalt nivel. Danezul a primit o ofertă pe doi ani pentru a juca în Premier League, la Brentford.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 18 ianuarie 2022. Dacia se situează în top 5 cele mai vândute maşini din zece ţări europene