Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 18 iulie 2022. Elevii români, locul 2 la nivel mondial la Olimpiada de Fizică

Observator de bine, 18 iulie 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 18.07.2022, 16:14

Ioana Scărlătescu
Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 18 iulie

1) Elevii români au terminat pe locul al doilea la Olimpiada Internaţională de Fizică. Ţara noastră a obţinut patru medalii de aur, cu una mai puţin decât liderul China.

2) Aerul din centrul Braşovului va fi filtrat de un "copac urban", conceput cu ajutorul bio-tehnologiei. Sistemul inteligent funcţionează pe baza unor ventilatoare şi are o capacitate egală cu cea a 275 de arbori.

3) Cele mai frumoase maşini de epocă au putut fi admirate în acest weekend la Oradea. Vedeta expoziţiei a fost un Ford Mustang din 1967, condus de Angelina Jolie şi Nicholas Cage.

4) Doi români din Gorj au renunţat la viaţa de la oraş şi au pornit o afacere de succes în satul natal. Tinerii au construit în zonă trei căsuţe tradiţionale, care în scurt timp au devenit principala atracţie pentru turişti.

5) Maria Sharapova a devenit pentru prima dată mamă, la vârsta de 35 de ani. Fosta jucătoare de tenis este logodită cu omul de afaceri britanic Alexander Gilkes.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 18 iulie 2022. Elevii români, locul 2 la nivel mondial la Olimpiada de Fizică