Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 18 noiembrie 2021. Premieră la Constanţa: primul autobuz alimentat cu hidrogen

Observator de bine, 18 noiembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 18.11.2021, 17:52

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 18 noiembrie

1) Premieră la Constanţa, unde a fost testat şi prezentat primul autobuz alimentat cu hidrogen. Poate parcurge 350 de kilometri cu o singură încărcare, iar alimentarea se face foarte rapid.

2) Cel mai popular francez de pe YouTube a scos un cântec în limba română împreună cu trupa sa, numită Trei Degete. Fanii săi s-au declarat fascinaţi de melodie, chiar dacă au recunoscut că nu înţeleg prea multe cuvinte.

3) Cercetătorii au dezvăluit rezultelele primului studiu global cu privire la măsurile de sănătate publică în pandemie. Datele arată că vaccinurile sunt sigure şi eficiente, iar purtarea măştilor reduce incidenţa covid cu peste 50%.

4) Regina Elisabeta a II-a şi-a reluat activitatea, după ce recent s-a confruntat cu probleme de sănătate. Suverana s-a întâlnit cu şeful marelui stat-major al armatei britanice şi s-a arătat binedispusă.

5) Situaţie neobişnuită în Florida, unde un căţel îşi "vinde" vila de 30 de milioane de dolari, primită moştenire de la fostul stăpân. În aşteptarea tranzacţiei, presa americană scrie că ciobănescul german Gunther îşi petrece zilele dormind şi jucându-se cu mingea de tenis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 18 noiembrie 2021. Premieră la Constanţa: primul autobuz alimentat cu hidrogen