Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 18 octombrie 2021. O librărie din Peru s-a inspirat din serialul Squid Game pentru a oferi cărţi gratis

Observator de bine, 18 octombrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 18.10.2021, 21:07

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 18 octombrie 2021

1) O piesă vestimentară descoperită în cripta Bisericii Reformate din Huedin a fost restaurată într-un mod uimitor. Haina, veche de peste trei secole, poate fi vizitată la Muzeul Naţional de Istorie a Transilvaniei.

2) La 105 ani, o bătrânică din Bucureşti a mers să se vaccineze cu a treia doză de vaccin anti-covid. Femeia spune că a fost convinsă să se imunizeze din nou de nepoata sa, care este medic.

3) De aproape un secol de ani, la Iași ora exactă este dată fără greş de ceasul din turnul Palatului Culturii. Orologiul este o raritate în România şi a fost îngrijit în ultimii 50 de ani de un singur om.

4) O librărie din Peru s-a inspirat din serialul Squid Game pentru a oferi cărţi gratis. Persoanele care gravează cu exactitate o formă dintr-o prăjitură îşi pot alege ce vor să ia acasă, fără niciun cost.

5) Tony Bennett a devenit cel mai în vârstă artist care lansează un album nou. Performanţa este cu atât mai uimitoare cu cât cântăreţul de 95 de ani se luptă cu Alzheimer.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 18 octombrie 2021. O librărie din Peru s-a inspirat din serialul Squid Game pentru a oferi cărţi gratis