Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 19 august. David Popovici a fost desemnat cel mai bun sportiv la Campionatele Europene de la Roma

Observator de bine, 19 august 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 19.08.2022, 17:15

Oana Ormenişan
Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 19 august

1) David Popovici a fost desemnat cel mai bun sportiv la Campionatele Europene de la Roma. Înotătorul român a terminat pe primul loc atât la proba de 100 de metri, cât şi la cea de 200 de metri liber.

2) Pentru prima dată în ţara noastră, mașinile electrice și hibrid le-au depășit în vânzări pe cele cu motoare diesel. Specialiştii spun că românii au înţeles importanţa transportului nepoluant şi că urmează o eră a autoturismelor "verzi".

3) Finala de dublu feminin de la Campionatul European de tenis de masă a fost dominată de românce. Bernadette Szocs şi austriaca Sofia Polcanova au câştigat medalia de aur, după ce au învins perechea formată din Elizabeta Samara şi Andreea Dragoman.

4) Imagini extrem de rare surprinse de camerele de monitorizare a faunei din Parcul Național Semenic. Şase pui de lup au fost filmaţi în timp ce explorează teritoriul, alături de părinţii lor.

5) Un american s-a ales cu o mică avere după ce şi-a comandat o porţie de scoici la un restaurant cu specific pescăresc. Bărbatul a descoperit într-una din ele o perlă de culoare mov, care este estimată la zeci de mii de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 19 august. David Popovici a fost desemnat cel mai bun sportiv la Campionatele Europene de la Roma