Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 19 iulie 2021. Mama lui Elon Musk a purtat o creație a desginerului Lucia Maria Hohan

Observator de bine, 19 iulie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 19.07.2021, 23:16

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 19 iulie 2021

1) Mama fondatorului Tesla și SpaceX, Elon Musk, a venit la un eveniment monden purtând o creaţie a designerului Lucia Maria Hohan. Maye Musk a postat pe reţelele de socializare poze cu un kimono din mătase cu imprimeuri florale şi i-a mulţumit româncei.

2) De la anul, persoanele racordate la un sistem de încălzire centralizat vor plăti mai puţin pentru căldură. O lege publicată în Monitorul Oficial prevede că TVA-ul va scădea în cazul lor de la 19% la 5%.

3) Un număr impresionant de francezi s-a înscris la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași. 740 de tineri se bat pe 150 de locuri dedicate studiilor în limba lor.

4) Agricultorii anunţă că în acest an vom avea o producţie record de grâu. Aceştia spun că s-au bazat în special pe soiurile româneşti, care au rezistat caniculei.

5) Lionel Messi a stabilit un nou record pe Instagram, cu cea mai apreciată fotografie postată vreodată de un sportiv. Fotbalistul argentinian a publicat o imagine cu trofeul "Copa America", primul obţinut cu echipa naţională a Argentinei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 19 iulie 2021. Mama lui Elon Musk a purtat o creație a desginerului Lucia Maria Hohan