Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 2 iunie 2021. Bursa din Europa atinge niveluri record; Povestea celui mai în vârstă sculptor din România

Observator de bine, 2 iunie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 02.06.2021, 22:09

Francesca Simionescu
Francesca Simionescu

Observator de bine, știrile zilei de 2 iunie 2021

1) Regatul Unit nu a înregistrat niciun deces din cauza covid-19 în ultimele 24 de ore. Este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru în ultimele 10 luni.

2) Cel mai mare jucător de şah din istorie vine în aceste zile la Bucureşti. Garry Kasparov va ţine o lectie pentru copii, în deschiderea unui turneu important la nivel mondial.

3) La doar 14 ani, o tânără din România face deja furori la concursurile de echitaţie. Este dublă campioană balcanică şi vrea acum să cucerească Europa.

4) Indicii bursieri europeni au închis marţi la niveluri record. Specialiştii spun că este un semnal că investitorii îşi recapătă încrederea în economia regiunii.

5) Cel mai vârstnic sculptor din România şi-a spus povestea în exclusivitate pentru Observator. La 90 de ani, Gheorghe Ceaureanu se poate mândri cu mii de opere şi generaţii întregi pe care le-a învăţat să prelucreze lemnul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 2 iunie 2021. Bursa din Europa atinge niveluri record; Povestea celui mai în vârstă sculptor din România